du er Merle

du er Merle
Publish : 2015
Publisher : ATTIKA
ISBN : 978-87-7528-8724
Book URL : Buy Now!
Description :

Mens Merle skiftevis flyder og halter gennem tilsyneladende stabile konstruktioner som byen og tiden, indtil også de kommer i skred, møder hun gamle fjender og traumer. Selvom Merle er kommet verden af hænde og er offline det meste af tiden, dukker der med mellemrum nogle mærkværdige mails op, der måske udpeger en retning for den, der er faret vild i en cirkulær by.

 du er Merle er en humoristisk prosalyrisk fortælling i 50 fortættede billeder om en kvinde, der forsøger at afrunde alt i et surrealistisk univers.

  Fra lektørudtalelsen:
Dragende og velskrevne digte, der i sine udforskninger og spejlinger af kroppens rum og byens rum udfordrer og sætter tanker i gang om kroppens, livets, kønnets og byens arkitektur. Digtene emmer af en dyster og søgende stemning, som Botofte på en vellykket måde sammensætter af ordene, fx: "En nat skærer hun øjenlågene af/ for endelig at kunne se når hun drømmer", og de akkompagnerende sort/hvide fotos og illustrationer, samt tegnsætningen, hvor hun bruger parenteser til at bygge og søge efter forskellige rum og spejlinger i teksten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!